logo FORD
  • FORD C-MAX / GRAND C-MAX

FORD C-MAX / GRAND C-MAX

 

Cu un nou design reproiectat complet, Ford C-MAX cu 5 locuri şi Grand C-MAX cu 7 locuri reprezintă combinaţia perfectă dintre inovaţie, stil şi flexibilitate.

FORD C-MAX şi GRAND C-MAX

Cu un nou design reproiectat complet, Ford C-MAX cu 5 locuri şi Grand C-MAX cu 7 locuri reprezintă combinaţia perfectă dintre inovaţie, stil şi flexibilitate.

Tehnologia avansată, performanţele agile şi fiabilitatea îmbunătăţită contribuie la sporirea plăcerii de a conduce. Cu niveluri actualizate de confort şi comoditate, gama uimitoare C-MAX va monopoliza complet clasa autovehiculelor multi-activitate. În orice sens şi din orice perspectivă, C-MAX şi Grand C-MAX sunt autovehicule de ultimă generaţie.

Notă: Disponibilitatea culorilor Limelight şi Dark Micastone poate varia.

Dat fiind faptul că aceasta este o prezentare generală a Ford C-MAX , unele dintre dotările menţionate pot fi opţiuni standard pentru întreaga gamă, pe când altele pot fi dotări opţionale sau pot fi disponibile numai pentru anumite modele. Pentru detalii specifice te rugăm să consulţi cel mai apropiat dealer Ford.


Poţi face o comparaţie rapidă între dotările autovehiculelor C-MAX şi Grand C-MAX.


Exterior atrăgător şi design interior luxos

Atrăgătoarea gamă C-MAX include două modele cu aspect stilat asemănător, definit de designul kinetic Ford, însă cu trăsături foarte diferite. Acestea reflectă diferitele cerinţe legate de spaţiu şi funcţionalitate, indicând în acelaşi timp faptul că vehiculele multi-activitate (MAV) pot fi foarte atractive şi pot asigura un consum redus de combustibil. În interiorul C-MAX, acelaşi limbaj tipic designului kinetic Ford dă formă caracteristicilor şi suprafeţelor distincte, reflectând caracterul dinamic şi modern al exteriorului.


Culori disponibile:

 
Blazer Blue
 
Colorado Red
 
Dark Micastone
 
Frozen White
 
Ink Blue
 
Mars Red
 
Midnight Sky
 
Moondust Silver
 
Panther Black

Sistem de asistenţă activă la parcare*

Te ajută să parchezi în spaţii care sunt doar de 1,2 ori mai mari decât lungimea vehiculului tău. După confirmarea faptului că spaţiul este suficient de mare, sistemul ghidează volanul în timp ce ţie nu îţi mai rămâne decât să controlezi pedalele. Indicatoarele audio şi video te ajută să efectuezi manevrele necesare. *Dotare opţională.


Sistem de asistenţă pentru unghiul mort*

Acest asistent vizual de înaltă tehnologie este oferit pentru a transforma călătoriile în experienţe mai relaxante, în special, pe autostradă. Atunci când un alt autovehicul pătrunde în zona de unghi mort, sistemul te alertează prin intermediul lămpilor de avertizare montate în oglinzile laterale. *Dotare opţională.


Dispozitiv ajustabil de limitare a vitezei

Făcând parte din tempomat, acest sistem îţi permite să setezi viteza maximă proprie. Sistemul de management al motorului se asigură că viteza autovehiculului se menţine între limitele setate, ajutându-te să te concentrezi asupra drumului din faţă şi nu asupra vitezometrului. (Dotare opţională pentru Trend şi Titanium)


Asistenţă la pornirea în rampă

Acest sistem inovator previne alunecarea în spate atunci când porneşti din rampă. După ce eliberezi pedala de frână în poziţia de staţionare, tehnologia menţine roţile frânate, permiţând şoferului să se mişte în siguranţă.


Program electronic de stabilitate (ESP)

Programul electronic de stabilitate de ultimă generaţie este elementul central al numeroaselor dotări de siguranţă activă. Acesta monitorizează deplasarea autovehiculului şi este întotdeauna gata să intervină în mod efectiv – şi adesea imperceptibil – atunci când este necesar. Deoarece sistemul nu poate fi dezactivat, un nou mod de asistenţă redusă ajută autovehiculul în condiţii de tracţiune pe carosabil alunecos, cum ar fi scoaterea autovehiculului dintr-un strat adânc de zăpadă.


Avertizare la frânarea de urgenţă

Această funcţie activează automat luminile de avarie în timpul unei frânări de urgenţă pentru a avertiza autovehiculele din spate.


Controlul vectorului de cuplu de torsiune

Îmbunătăţeşte stabilitatea în virajele strânse prin aplicarea forţei de frânare în partea interioară a roţii şi transferarea puterii către partea exterioară a roţii. Parcurgerea virajelor se face într-un mod sigur mulţumită tracţiunii sporite şi subvirării reduse.


Protecţie de înalt nivel

Autovehiculele Ford C-MAX şi Grand C-MAX au fost dezvoltate pentru a proteja ocupanţii cu niveluri excepţionale de siguranţă activă şi pasivă. Seria include cele mai noi tehnologii de siguranţă şi reţinere, plus o structură reproiectată a caroseriei care a fost dezvoltată pentru a întruni cele mai exigente standarde de siguranţă din lume.


Tehnologii avansate

Gama C-MAX lansează tehnologii avansate care sporesc performanţele, durabilitatea şi contribuie la reducerea costului de proprietate.

Poţi alege dintre versiunile actualizate ale motoarelor noastre diesel Duratorq TDCi, motorul nou nouţ pe benzină cu turbocompresor EcoBoost de 1,6 litri şi motoarele diesel Duratec, mereu populare. În plus, motoarele noastre cu emisii reduse de CO2 sunt disponibile cu transmisii avansate, inclusiv o nouă cutie de viteze manuală cu şase trepte, Durashift, utilizată pentru prima oară în cadrul gamei C-MAX şi transmisia automată cu şase trepte de viteză şi dublu ambreiaj, PowerShift.