logo FORD
  • FORD FIESTA

FORD FIESTA

 

Asemenea unui smartphone nou-nouţ, Ford Fiesta îmbină stilul contemporan cu tehnologia de vârf.

NOUL FORD FIESTA

Cu Ford SYNC poţi selecta o piesă de pe un USB sau un MP3/iPod® sau să o redai de pe mobil. Sistemul îţi permite să efectuezi şi să primeşti apeluri utilizând vocea şi chiar citeşte mesajele text cu voce tare, astfel încât poţi păstra legătura cu prietenii şi familia din mers. În plus, nici nu va fi nevoie să te opreşti prea des pentru a alimenta: motorul nostru premiat 1.0 EcoBoost îmbină puterea satisfăcătoare cu un consum de combustibil excepţional, de până la 4,3 l/100 km. Datorită tehnologiilor inovatoare, fiecare clipă de condus va fi sigură, confortabilă, interactivă şi distractivă. Iar maşina este disponibilă în 12 culori atractive.


Design-ul contează

Noul model Fiesta reprezintă combinaţia ideală între design revoluţionar şi tehnologie de vârf. Modelul Fiesta este disponibil într-o gamă de culori unice şi vii ale caroseriei, inclusiv culori mate şi cu finisaje metalice.


Culori disponibile:

 
Blazer Blue
 
Candy Blue
 
Copper Pulse
 
Deep Impact Blue
 
Fashionista
 
Frozen White
 
Hot Magenta
 
Hot Mustard
 
Midnight Sky
 
Moondust Silver
 
Panther Black
 
Race Red

Modelul Fiesta este creat pentru a te ţine la curent cu noutaţile.

Tehnologiile avansate te ţin conectat la drum şi cu lumea înconjurătoare, oferindu-ţi libertatea de a te bucura de fiecare clipă de condus. Ford SYNC te conectează fără efort la sistemul audio şi te pune în legătură cu familia şi prietenii prin telefon şi prin mesaje, în timp ce te deplasezi. Iar interiorul modern, frumos lucrat în cel mai mic detaliu, îţi face viaţa mai simplă, mai relaxantă, mai confortabilă şi mai frumoasă.


Puternică şi cu un consum redus de combustibil

Puternică şi cu un consum redus de combustibil


Tehnologie avansată pentru un plus de siguranţă

Noul Ford Fiesta asigură niveluri excepţionale de siguranţă, aspect recunoscut de organizaţia independentă de siguranţă a vehiculelor, lider în Europa: Euro NCAP. Fiesta a primit calificativul maxim general, de cinci stele şi, în plus, a obţinut premii Advanced pentru trei dintre tehnologiile sale cele mai avansate: Active City Stop, Ford MyKey şi Ford SYNC cu asistenţă de urgenţă.