logo FORD
  • FORD GALAXY

FORD GALAXY

 

Prin tehnologia sa avansată şi designul premium, Ford Galaxy combină o experienţă de primă clasă la volan cu cele mai ridicate standarde privind spaţiul, confortul şi inovaţia.

Luxosul FORD GALAXY

Prin tehnologia sa avansată şi designul premium, Ford Galaxy îmbină experienţa de primă clasă la volan cu cele mai noi exigenţe privind spaţiul, confortul şi inovaţia. Pe scurt, e cel mai comod şi rafinat vehicul de familie cu 7 locuri pe care îl poţi găsi pe şosea.


Designul kinetic Ford

Stilul elegant şi aerodinamic al Ford Galaxy captează filosofia noastră "energie în mişcare".


Finisaje de calitate

Noile materiale şi detalii de la interiorul Galaxy oferă acestei maşini şi mai multă eleganţă.


Ford Galaxy, rafinat şi îndrăzneţ

Îţi doreşti ceva puţin diferit, pentru a te distinge de ceilalţi. Cu formele unghiulare ale părţii frontale, farurile ca nişte bijuterii şi forma aerodinamică, Ford Galaxy a avut întotdeauna un profil frumos şi elegant. Acum, cu rafinamentele de design cum ar fi capota sculptată, detaliile din crom sau bara de protecţie şi grila mai joasă şi mai pronunţată, modelul oferă o senzaţie în plus de eleganţă.

Galaxy îşi întâmpină pasagerii cu atitudine, îmbinând fără efort un design elegant cu un interior flexibil şi spaţios. Pornind de la scaunele din faţă, cu control variabil al temperaturii, la spaţiul amplu pentru cap şi picioare disponibil în toate cele trei rânduri de scaune, acest vehicul impunător este personificarea confortului şi a relaxării. De asemenea, găseşti cu uşurinţă spaţiu pentru bagajele importante. Graţie sistemului Ford de rabatare completă (FFS), scaunele maşinii pot fi configurate în 32 de poziţii diferite, pentru un maxim de flexibilitate.


Culori disponibile:

 
Avalon
 
Blazer Blue
 
Chill
 
Dark Micastone
 
Ink Blue
 
Midnight Sky
 
Midnight Sky
 
Moondust Silver
 
Morello
 
Panther Black
 
Parkside

Gama perfectă pentru cerinţele tale

Ford Galaxy oferă o experienţă grozavă la volan, mulţumită unei game de motoare rafinate, puternice, de performanţă ridicată şi eficiente din punct de vedere al consumului. Ca parte a gamei de tehnologii Ford ECOnetic, motoarele pe benzină Ford EcoBoost livrează mai mult cuplu şi mai multă putere, în condiţiile unui consum redus de combustibil şi al unor emisii scăzute de CO2. În acelaşi timp, noile motoare diesel Ford Duratorq TDCi de 2.0 litri sunt proiectate pentru a oferi o performanţă agilă la un cost scăzut de întreţinere.


Ford Galaxy se conduce incredibil de bine

Ford Galaxy dispune de cele mai noi tehnologii şi a fost proiectat special pentru ca orice fel de drum să se desfăşoare în cele mai bune condiţii de siguranţă şi să fie mai antrenant pentru şoferi şi pasagerii acestora. Galaxy are o gamă de noi tehnologii care se potrivesc perfect nevoilor practice ale întregii familii - şi care îţi satisfac şi dorinţa de a avea o anumită independenţă.


Proiectat pentru a-ţi oferi linişte sufletească

Siguranţa pe care o simţi când conduci un Galaxy se bazează pe caracteristicile sale active şi pasive, care se îmbină într-un sistem cuprinzător. De la coloana de direcţie pliabila, pentru a preveni rănirea, la tehnologiile inteligente care te împiedică să aluneci înapoi la pornirile din rampă, Galaxy a fost proiectat pentru a oferi maximă siguranţă pentru întreaga ta familie. Caracteristicile active de siguranţă ale modelului Galaxy oferă cel mai sigur mediu pentru familia ta. Aceste caracteristici includ un sistem de frânare anti-blocare (ABS), care ajută la prevenirea derapajelor, şi distribuţia electronică a forţei de frânare (EBD) pentru o frânare mai stabilă.