logo FORD
  • FORD KUGA

FORD KUGA

 

Îţi prezentăm cu mândrie noul Ford Kuga, cel mai inteligent SUV al nostru. Noul Kuga este puternic, rafinat şi mult mai elegant, atât la interior, cât şi la exterior.

NOUL FORD KUGA

Noul Ford Kuga dispune de o capacitate de depozitare excelentă şi se mândreşte cu cele mai recente tehnologii la comandă, pentru a-ţi îndeplini visul de aventură off-road.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală se adaptează instantaneu la orice teren şi la orice condiţii. Sistemul Active City Stop frânează automat la viteze mici pentru a preveni coliziunile, iar tehnologia Ford SYNC citeşte mesajele text cu voce tare şi îţi oferă control hands-free asupra muzicii, apelurilor şi a multor altor comenzi. De asemenea, suntem mândri să-ţi prezentăm în premieră sistemul inovator ''hands-free'' de deschidere automată a hayon-ului. Este foarte uşor de acţionat, chiar şi când ai mâinile ocupate. Nu trebuie decât să-ţi mişti piciorul sub bara de protecţie din spate şi hayonul se va deschide şi se va închide.

Dotat complet cu numeroase caracteristici inovatoare, Kuga duce eleganţa şi tehnologia SUV (Vehicule Utilitare Sport) la un cu totul alt nivel.


Design matur

Stilul interior şi exterior al noului Ford Kuga este cizelat şi sofisticat. Liniile cu caracter muscular îi conferă acestui SUV off-road robusteţea sa caracteristică, iar designul elegant al părţii din spate îi completează imaginea.

Kuga este disponibil într-o varietate de culori (solide şi metalice), astfel că sigur vei găsi ceva pe placul tău.


Culori disponibile:

 
Moondust Silver
 
Panther Black
 
Sterling Grey
 
Ginger Ale
 
Burnished Glow
 
Ink Blue
 
Frozen White
 
Blazer Blue

Deţii controlul, indiferent unde conduci

Ford Kuga este echipat cu numeroase tehnologii inteligente, care îţi fac călătoriile mai uşoare şi mai plăcute, indiferent dacă te afli în oraş sau pe teren accidentat. Sunt, de asemenea, disponibile diverse dotări inovatoare, destinate exclusiv confortului tău. Pe lângă interiorul mai spaţios şi mai luxos, vei găsi mult spaţiu de depozitare practic şi flexibil. Află mai multe detalii mai jos.


Performanţă impresionantă, indiferent de condiţii

Kuga este disponibil cu un motor EcoBoost de 1,6 litri, cu 150 CP, transmisie manuală cu 6 trepte de viteză şi 182 CP cu transmisie automată cu 6 trepte de viteză. Ambele motoare dezvoltă un nivel ridicat de putere, chiar şi în condiţii dificile de teren accidentat. Mulţumită tehnologiilor ECOnetic de la Ford vei consuma, de asemenea, mai puţin combustibil.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală garantează manevrabilitate extrem de sensibilă pe orice tip de teren. Drept urmare, Kuga asigură un echilibru impresionant între performanţă şi eficienţă. Află mai multe detalii şi consultă toate datele şi cifrele importante mai jos.


Siguranţă superioară, atât pe şosea, cât şi pe teren accidentat

Ford Kuga este proiectat pentru a face faţă celor mai nefavorabile condiţii şi tipuri de carosabil, ceea ce înseamnă că este foarte important ca autovehiculul să atingă cele mai ridicate niveluri de siguranţă. Şi reuşeşte să facă acest lucru cu ajutorul Sistemului inteligent de protecţie, al Programului de control electronic al stabilităţii şi al Sistemului Active City Stop, ca să enumerăm doar câteva dintre caracteristicile inovatoare de siguranţă şi asistenţă pentru şofer.