logo FORD
  • FORD S-MAX

FORD S-MAX

 

S-MAX a evoluat. Şi asta se vede. Ford S-MAX aduce putere în viaţa ta, fără compromisuri. Descoperă întreaga gamă S-MAX.

Versatilul FORD S-MAX

S-MAX a evoluat. Şi asta se vede. Ford S-MAX - un vehicul versatil pentru activităţi sportive (SAV) disponibil în variante cu cinci sau şapte locuri - este o combinaţie exclusivă între linia stilistică premium, abilitatea dinamică îmbunătăţită şi excelenţa funcţională.


Design exterior rafinat

Profilul elegant, similar cu al unui coupé, al modelului S-MAX transmite senzaţia de energie în mişcare. Funcţionalitatea acestui vehicul pentru activităţi sportive (SAV) oferă libertate de mişcare ţie şi familiei tale. Ia un loc în S-MAX şi vei observa imediat cum stilul, versatilitatea şi confortul se îmbină într-un interior modern şi plăcut. Cu variante de cinci şi şapte locuri, S-MAX maximizează spaţiul util şi foloseşte tehnologiile de vârf pentru a fi perfect adaptat unui stil de viaţă activ. Atenţia pentru detaliu, finisajele pline de stil şi cusăturile în contrast au un efect natural, practic şi elegant.


Culori disponibile:

 
Avalon
 
Blazer Blue
 
Chill
 
Dark Micastone
 
Frozen White
 
Ice White
 
Ink Blue
 
Midnight Sky
 
Moondust Silver
 
Morello
 
Panther Black
 
Parkside

Tehnologie şi motoare S-MAX

Ford S-MAX oferă un stil de condus minunat datorită unei game de motoare rafinate, puternice, de performanţă ridicată şi eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil. Un pachet perfect, format din motor şi transmisie, este disponibil oricare ar fi nevoile tale, de la drumul pentru a îţi lăsa copii la şcoală, până la condusul în sălbăticie, în drum spre următoarea ta aventură. Iar acum, ca parte a gamei de tehnologii Ford ECOnetic, tehnologia avansată a motorului pe benzină Ford EcoBoost SCTi oferă o dinamică de condus îmbunătăţită, cu emisii reduse de CO2. Împreună cu noua transmisie Ford PowerShift, modelul S-MAX este mai mult ca oricând un adevărat simbol sportiv.


Tehnologii de ultimă generaţie

Prevăzut cu cele mai noi tehnologii, Ford S-MAX a fost proiectat special pentru a ajuta la realizarea fiecărei călătorii în condiţii mai bune de siguranţă, simplitate, fiind mai antrenant pentru şoferi şi pasagerii acestora. S-MAX are o gamă de noi tehnologii care se potrivesc perfect nevoilor întregii tale familii - dar care îţi şi satisfac dorinţa de a avea o anumită independenţă.


Siguranţă şi securitate

Siguranţa pe care o simţi atunci când conduci un Ford S-MAX se bazează pe dotările sale de siguranţă activă şi pasivă, care se îmbină într-un sistem uşor de folosit. De la coloana de direcţie retractabilă pentru prevenirea rănirilor, la tehnologiile inteligente care împiedică alunecarea înapoi când porneşti din rampă, S-MAX a fost proiectat cu gândul la siguranţa ta şi a familiei tale.