logo FORD
  • FORD TOURNEO COURIER

FORD TOURNEO COURIER

 

Compact şi elegant, versatil şi cu un consum redus, dotat cu numeroase caracteristici şi tehnologii inovatoare: noul Ford Tourneo Courier poate fi tot ceea ce îţi doreşti de la o maşină.

NOUL FORD TOURNEO COURIER

Vrei utilitate, spaţiu şi consum redus. Doreşti confort, stil şi tehnologie. Dar poţi avea toate acestea într-o maşină care să fie şi accesibilă?

Este posibil, dacă acea maşină este un vehicul inteligent. Acest vehicul compact şi spaţios oferă loc suficient pentru persoane, putând, de asemenea, transporta şi bagajele tuturor. Spaţiul interior poate fi folosit la maximum cu ajutorul scaunelor flexibile, în timp ce spaţiul de depozitare şi caracteristicile inteligente fac mai uşoară organizarea şi aşezarea tuturor bunurilor tale.

Gama de tehnologii avansate include Ford SYNC cu comandă vocală, care îţi oferă posibilitatea de a prelua şi de a efectua apeluri telefonice în modul hands-free. Sistemul poate chiar citi cu voce tare mesajele text pe care le primeşti.

Şi, indiferent dacă alegi un motor diesel cu consum redus de 1,5 sau 1,6 l, sau alegi motorul nostru premiat pe benzină EcoBoost de 1,0 l, vei conduce unul dintre cele mai economice vehicule.

Compact şi elegant, versatil şi cu un consum redus, dotat cu numeroase caracteristici şi tehnologii inovatoare: noul Ford Tourneo Courier poate fi tot ceea ce îţi doreşti de la o maşină.


Stil practic

Designul Tourneo Courier a fost influenţat de patru obiective principale: să îţi ofere toate beneficiile practice ale unui vehicul pentru pasageri, să te menţină în siguranţă şi să ofere confort, să includă doar tehnologiile cele mai utile şi să asigure o maşină accesibilă ca preţ şi economică la condus.


Culori disponibile:

 
Blazer Blue
 
Deep Impact Blue
 
Iceberg
 
Magnetic
 
Moondust Silver
 
Panther Black
 
Race Red
 
Tectonic Silver
 
Venice Red

Tot ceea ce ai nevoie de la o maşină

Maşina este o parte importantă a vieţii tale, deci trebuie să te simţi în ea ca acasă. Maşina ta trebuie să îndeplinească toate rolurile pe care i le dai. Şi pe lângă a fi confortabilă şi flexibilă, maşina trebuie să facă fiecare călătorie uşoară şi plăcută. Află cum poate Tourneo Courier să îndeplinească toate aceste condiţii.


Performanţă şi economie de combustibil: bucură-te de amândouă

Este bine întotdeauna să ai la dispoziţie performanţă, dar nu la orice preţ. Aşadar, motoarele puternice diesel şi pe benzină ale Tourneo Courier sunt, de asemenea, proiectate pentru a oferi o economie de combustibil pe care o vei observa rapid.


Reconfortant din toate punctele de vedere

Facilitează pornirile în rampă, apelează serviciile de urgenţă în locul tău, oferă o aderenţă mai bună, te anunţă în cazul în care o anvelopă pierde din presiune: tehnologiile Tourneo Courier pot face toate acestea pentru tine şi mai mult decât atât. Maşina este de asemenea echipată cu o serie de sisteme de siguranţă şi securitate avansate, toate proiectate pentru a ajuta atât la protejarea ta, cât şi a vehiculului.